نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آب‌زدایی اسمزی توسعه سیستم استنتاج تطبیقی فازی- عصبی در پیش‌بینی سینتیک انتقال جرم طی آب‌زدایی اسمزی- فراصوت سیب [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 73-90]
  • آب سیب تاثیر خاک تونسیل بر کاهش مقدار پاتولین در آب سیب [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 121-130]
  • آبمیوه بررسی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بقای باکتریهای پروبیوتیک آبمیوه های سین بیوتیک صنعتی به روش سطح پاسخ وطرح‌آزمایشی دی اپتیمال با فاکتوریل ناقص [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 53-70]
  • آرد بامیه فرمولاسیون کیک فراسودمند با استفاده از آرد کینوا و بامیه و بررسی اثر آن بر قند خون بیماران دیابتی [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 1-15]
  • آرد برنج اثر کنسانتره پروتئین باقلا و صمغ زانتان بر ویژگی‌های خمیرابه و کیک برنج [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 111-124]
  • آرد دانه چیا بررسی تأثیر صمغ زانتان و آرد دانه چیا بر پایداری فیزیکی و خواص بافتی و رئولوژیکی پخشینه لبنی حاوی پودر سمنو [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 99-115]
  • آرد کینوا فرمولاسیون کیک فراسودمند با استفاده از آرد کینوا و بامیه و بررسی اثر آن بر قند خون بیماران دیابتی [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 1-15]
  • آنتی‌اکسیدان کاربرد هیدروژل آلژینات برای ریزپوشانی ترکیبات فنولی و فلاونوئیدی عصاره گیاه شوید کوهی [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 91-109]
  • آنتی‌اکسیدانی تاثیر وزن مولکولی و ترکیب آمینو اسیدی بر خصوصیات آنتی‌اکسیدانی اجزاء پپتیدی پروتئین هیدرولیز شده‌ی دانه کدو [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 39-58]
  • آنتی اکسیدان های طبیعی ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره فلفل دلمه ای قرمز در روغن سویا [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 141-152]

ا

  • احتمال کشف تجزیه‌وتحلیل حالت و اثر شکست (FMEA) برای شناسایی خطرات و ارزیابی ریسک در فرآیند تولید مالت [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 55-72]
  • ایزوله پروتئین آب پنیر بررسی ویژگی‌های رئولوژیکی و بافتی هیدروژل‌ هیبریدی حاوی ایزوله پروتئین آب پنیر- آپونتیا [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 125-139]
  • اسانس مروری بر استفاده از نانوامولسیون‌ها در درون پوشانی ترکیبات زیست فعال: کاربرد آنها در غنی سازی و افزایش ماندگاری مواد غذایی [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 1-33]
  • اسانس پونه کوهی مطالعه تاثیر پرتودهی گاما و بسته بندی هوازی، وکیوم و اتمسفر اصلاح شده بر کیفیت گیاه پونه کوهی [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 1-19]
  • اسید های چرب امگا 3 مروری بر روش های تولید روغن ماهی و فناوری‌های تغلیظ امگا 3 [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 103-124]
  • اکسید‌روی ارزیابی بسته‌بندی فعال برپایه پلی‌اتیلن‌ترفتالات حاوی نانوذرات اکسید‌روی و دی‌اکسیدتیتانیوم بر ماندگاری مایونز [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 35-54]
  • انار سنجش میزان باقیمانده نیترات در گوجه فرنگی و انار و محصولات آنها با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 105-119]
  • انتروکوکوس بررسی خواص ضدمیکروبی و مقاومت به آنتی‌بیوتیک‌ در جامعه میکروبی یک پنیر سنتی [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 131-146]
  • انتقال جرم توسعه سیستم استنتاج تطبیقی فازی- عصبی در پیش‌بینی سینتیک انتقال جرم طی آب‌زدایی اسمزی- فراصوت سیب [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 73-90]
  • انتقال حرارت پیش‌بینی الگوی توزیع پارامترهای موثر بر ضریب انتقال حرارت نانوسیال در مبدل حرارتی پوسته و لوله با استفاده از دینامیک سیالات محاسباتی [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 17-35]
  • اندیس گلایسمی فرمولاسیون کیک فراسودمند با استفاده از آرد کینوا و بامیه و بررسی اثر آن بر قند خون بیماران دیابتی [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 1-15]
  • انفیس توسعه سیستم استنتاج تطبیقی فازی- عصبی در پیش‌بینی سینتیک انتقال جرم طی آب‌زدایی اسمزی- فراصوت سیب [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 73-90]
  • اولئوژل کاربرد ارگانوژل حاوی روغن هسته انگور و کارنوبا در تولید مافین [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 79-101]

ب

  • بسته بندی مطالعه تاثیر پرتودهی گاما و بسته بندی هوازی، وکیوم و اتمسفر اصلاح شده بر کیفیت گیاه پونه کوهی [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 1-19]
  • بسته‌بندی فعال ارزیابی بسته‌بندی فعال برپایه پلی‌اتیلن‌ترفتالات حاوی نانوذرات اکسید‌روی و دی‌اکسیدتیتانیوم بر ماندگاری مایونز [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 35-54]
  • بسته‌بندی محفظه‌ای لوله‌ای ارزیابی ویژگی‌های کیفی خاویار فشرده تاس‌ماهی ایرانی (Acipenser persicus) پرورشی در بسته‌بندی محفظه‌ لوله‌ای [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 21-37]
  • بهینه‌سازی بهینه‌سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده با ویژگی آنتی‌اکسیدانی از قارچ‌خوراکی (Agaricus bisporus) [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 55-78]

پ

  • پاتولین تاثیر خاک تونسیل بر کاهش مقدار پاتولین در آب سیب [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 121-130]
  • پایداری اکسایشی ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره فلفل دلمه ای قرمز در روغن سویا [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 141-152]
  • پری بیوتیک بررسی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بقای باکتریهای پروبیوتیک آبمیوه های سین بیوتیک صنعتی به روش سطح پاسخ وطرح‌آزمایشی دی اپتیمال با فاکتوریل ناقص [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 53-70]
  • پرتودهی گاما مطالعه تاثیر پرتودهی گاما و بسته بندی هوازی، وکیوم و اتمسفر اصلاح شده بر کیفیت گیاه پونه کوهی [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 1-19]
  • پرس مرطوب مروری بر روش های تولید روغن ماهی و فناوری‌های تغلیظ امگا 3 [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 103-124]
  • پروبیوتیک بررسی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بقای باکتریهای پروبیوتیک آبمیوه های سین بیوتیک صنعتی به روش سطح پاسخ وطرح‌آزمایشی دی اپتیمال با فاکتوریل ناقص [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 53-70]
  • پروتئین هیدرولیز شده تاثیر وزن مولکولی و ترکیب آمینو اسیدی بر خصوصیات آنتی‌اکسیدانی اجزاء پپتیدی پروتئین هیدرولیز شده‌ی دانه کدو [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 39-58]
  • پلی‌اتیلن‌ترفتالات ارزیابی بسته‌بندی فعال برپایه پلی‌اتیلن‌ترفتالات حاوی نانوذرات اکسید‌روی و دی‌اکسیدتیتانیوم بر ماندگاری مایونز [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 35-54]
  • پنیر بررسی خواص ضدمیکروبی و مقاومت به آنتی‌بیوتیک‌ در جامعه میکروبی یک پنیر سنتی [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 131-146]
  • پنیر سفید آب‌نمکی تأثیر به‌کارگیری آنزیم‌های لیپاز حیوانی بر توسعه لیپولیز پنیر سفید آب‌نمکی ایرانی طی نگهداری سرد [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 37-54]
  • پودر سمنو بررسی تأثیر صمغ زانتان و آرد دانه چیا بر پایداری فیزیکی و خواص بافتی و رئولوژیکی پخشینه لبنی حاوی پودر سمنو [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 99-115]

ت

  • تاس‌ماهی ایرانی ارزیابی ویژگی‌های کیفی خاویار فشرده تاس‌ماهی ایرانی (Acipenser persicus) پرورشی در بسته‌بندی محفظه‌ لوله‌ای [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 21-37]
  • ترانس‌گلوتامیناز تأثیر آنزیم ترانس‌گلوتامیناز بر برخی ویژگی‌های ماست چکیده تهیه ‌شده از مخلوط شیر گاو و گاومیش [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 17-34]
  • ترکیبات فنولی بررسی تاثیر رقم و روش استخراج بر فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره‌ هسته چند رقم خرمای استان بوشهر [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 1-16]
  • ترکیبی بسترسیال بررسی سینتیک خشک‌کردن قطعات هویج با‌استفاده از خشک‌کن ترکیبی مادون‌قرمز-بسترسیال [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 59-72]
  • تقطیر مولکولی مروری بر روش های تولید روغن ماهی و فناوری‌های تغلیظ امگا 3 [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 103-124]
  • تولید مالت تجزیه‌وتحلیل حالت و اثر شکست (FMEA) برای شناسایی خطرات و ارزیابی ریسک در فرآیند تولید مالت [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 55-72]

ح

  • حرارت دهی اثر سامانه پیوسته فرآوری مایعات به روش مایکروویو بر خصوصیات کیفی آب پرتقال [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 89-104]

خ

  • خاصیت آنتی‌اکسیدانی ارزیابی ویژگی های آنتی‌اکسیدانی و شیمیایی سس‌سالاد بالزامیک پایدار‌شده با صمغ فارسی [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 73-90]
  • خاصیت ضد میکروبی تولید نانوامولسیون های آب در روغن حاوی عصاره سیر و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، ضد میکروبی و رهایش مواد فرار آن [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 35-51]
  • خاک تونسیل تاثیر خاک تونسیل بر کاهش مقدار پاتولین در آب سیب [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 121-130]
  • خاویار فشرده ارزیابی ویژگی‌های کیفی خاویار فشرده تاس‌ماهی ایرانی (Acipenser persicus) پرورشی در بسته‌بندی محفظه‌ لوله‌ای [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 21-37]
  • خیساندن بررسی تاثیر رقم و روش استخراج بر فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره‌ هسته چند رقم خرمای استان بوشهر [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 1-16]
  • خشک‌کردن بررسی سینتیک خشک‌کردن قطعات هویج با‌استفاده از خشک‌کن ترکیبی مادون‌قرمز-بسترسیال [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 59-72]
  • خصوصیات بافتی و رئولوژیکی بررسی تأثیر صمغ زانتان و آرد دانه چیا بر پایداری فیزیکی و خواص بافتی و رئولوژیکی پخشینه لبنی حاوی پودر سمنو [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 99-115]
  • خمیرابه اثر کنسانتره پروتئین باقلا و صمغ زانتان بر ویژگی‌های خمیرابه و کیک برنج [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 111-124]

د

  • دیابت فرمولاسیون کیک فراسودمند با استفاده از آرد کینوا و بامیه و بررسی اثر آن بر قند خون بیماران دیابتی [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 1-15]
  • دانه کدو تاثیر وزن مولکولی و ترکیب آمینو اسیدی بر خصوصیات آنتی‌اکسیدانی اجزاء پپتیدی پروتئین هیدرولیز شده‌ی دانه کدو [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 39-58]

ر

  • ریزپوشانی کاربرد هیدروژل آلژینات برای ریزپوشانی ترکیبات فنولی و فلاونوئیدی عصاره گیاه شوید کوهی [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 91-109]
  • ریزساختار تأثیر به‌کارگیری آنزیم‌های لیپاز حیوانی بر توسعه لیپولیز پنیر سفید آب‌نمکی ایرانی طی نگهداری سرد [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 37-54]
  • روغن سویا ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره فلفل دلمه ای قرمز در روغن سویا [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 141-152]
  • روغن ماهی مروری بر روش های تولید روغن ماهی و فناوری‌های تغلیظ امگا 3 [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 103-124]
  • روغن هسته انگور کاربرد ارگانوژل حاوی روغن هسته انگور و کارنوبا در تولید مافین [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 79-101]
  • رئولوژی مقایسه خواص رئولوژیکی نانوژل‌های نانوسلولز چوب، نانوسلولز باکتری و نانوکیتین [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 147-168]

ز

  • زانتان بررسی تأثیر صمغ زانتان و آرد دانه چیا بر پایداری فیزیکی و خواص بافتی و رئولوژیکی پخشینه لبنی حاوی پودر سمنو [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 99-115]
  • زیست فراهمی مروری بر استفاده از نانوامولسیون‌ها در درون پوشانی ترکیبات زیست فعال: کاربرد آنها در غنی سازی و افزایش ماندگاری مواد غذایی [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 1-33]
  • زمان ماندگاری ارزیابی بسته‌بندی فعال برپایه پلی‌اتیلن‌ترفتالات حاوی نانوذرات اکسید‌روی و دی‌اکسیدتیتانیوم بر ماندگاری مایونز [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 35-54]

س

  • سیب توسعه سیستم استنتاج تطبیقی فازی- عصبی در پیش‌بینی سینتیک انتقال جرم طی آب‌زدایی اسمزی- فراصوت سیب [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 73-90]
  • سرکه بالزامیک ارزیابی ویژگی های آنتی‌اکسیدانی و شیمیایی سس‌سالاد بالزامیک پایدار‌شده با صمغ فارسی [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 73-90]
  • سس سالاد ارزیابی ویژگی های آنتی‌اکسیدانی و شیمیایی سس‌سالاد بالزامیک پایدار‌شده با صمغ فارسی [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 73-90]
  • سفت کننده و بافت دهنده بررسی ویژگی‌های رئولوژیکی و بافتی هیدروژل‌ هیبریدی حاوی ایزوله پروتئین آب پنیر- آپونتیا [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 125-139]
  • سلولز مقایسه خواص رئولوژیکی نانوژل‌های نانوسلولز چوب، نانوسلولز باکتری و نانوکیتین [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 147-168]
  • سینتیک بررسی سینتیک خشک‌کردن قطعات هویج با‌استفاده از خشک‌کن ترکیبی مادون‌قرمز-بسترسیال [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 59-72]
  • سینتیک رهایش تولید نانوامولسیون های آب در روغن حاوی عصاره سیر و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، ضد میکروبی و رهایش مواد فرار آن [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 35-51]

ش

  • شاخص ارزیابی ویژگی‌های کیفی خاویار فشرده تاس‌ماهی ایرانی (Acipenser persicus) پرورشی در بسته‌بندی محفظه‌ لوله‌ای [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 21-37]
  • شبیه‌سازی پیش‌بینی الگوی توزیع پارامترهای موثر بر ضریب انتقال حرارت نانوسیال در مبدل حرارتی پوسته و لوله با استفاده از دینامیک سیالات محاسباتی [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 17-35]
  • شدت اثر تجزیه‌وتحلیل حالت و اثر شکست (FMEA) برای شناسایی خطرات و ارزیابی ریسک در فرآیند تولید مالت [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 55-72]
  • شیر گاو تأثیر آنزیم ترانس‌گلوتامیناز بر برخی ویژگی‌های ماست چکیده تهیه ‌شده از مخلوط شیر گاو و گاومیش [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 17-34]
  • شیر گاومیش تأثیر آنزیم ترانس‌گلوتامیناز بر برخی ویژگی‌های ماست چکیده تهیه ‌شده از مخلوط شیر گاو و گاومیش [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 17-34]

ص

  • صمغ زانتان اثر کنسانتره پروتئین باقلا و صمغ زانتان بر ویژگی‌های خمیرابه و کیک برنج [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 111-124]
  • صمغ زدو یا فارسی ارزیابی ویژگی های آنتی‌اکسیدانی و شیمیایی سس‌سالاد بالزامیک پایدار‌شده با صمغ فارسی [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 73-90]

ض

  • ضدمیکروبی بررسی خواص ضدمیکروبی و مقاومت به آنتی‌بیوتیک‌ در جامعه میکروبی یک پنیر سنتی [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 131-146]

ع

  • عدد اسیدی تأثیر به‌کارگیری آنزیم‌های لیپاز حیوانی بر توسعه لیپولیز پنیر سفید آب‌نمکی ایرانی طی نگهداری سرد [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 37-54]
  • عصاره کاربرد هیدروژل آلژینات برای ریزپوشانی ترکیبات فنولی و فلاونوئیدی عصاره گیاه شوید کوهی [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 91-109]
  • عصاره سیر تولید نانوامولسیون های آب در روغن حاوی عصاره سیر و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، ضد میکروبی و رهایش مواد فرار آن [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 35-51]

غ

  • غذاهای عملگرا مروری بر استفاده از نانوامولسیون‌ها در درون پوشانی ترکیبات زیست فعال: کاربرد آنها در غنی سازی و افزایش ماندگاری مواد غذایی [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 1-33]
  • غنی سازی مروری بر استفاده از نانوامولسیون‌ها در درون پوشانی ترکیبات زیست فعال: کاربرد آنها در غنی سازی و افزایش ماندگاری مواد غذایی [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 1-33]

ف

  • فراصوت بررسی تاثیر رقم و روش استخراج بر فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره‌ هسته چند رقم خرمای استان بوشهر [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 1-16]
  • فراصوت توسعه سیستم استنتاج تطبیقی فازی- عصبی در پیش‌بینی سینتیک انتقال جرم طی آب‌زدایی اسمزی- فراصوت سیب [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 73-90]
  • فیزیکوشیمیایی بررسی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بقای باکتریهای پروبیوتیک آبمیوه های سین بیوتیک صنعتی به روش سطح پاسخ وطرح‌آزمایشی دی اپتیمال با فاکتوریل ناقص [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 53-70]
  • فعالیت آنتی‌اکسیدانی بررسی تاثیر رقم و روش استخراج بر فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره‌ هسته چند رقم خرمای استان بوشهر [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 1-16]
  • فلفل دلمه ای قرمز ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره فلفل دلمه ای قرمز در روغن سویا [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 141-152]

ق

  • قارچ خوراکی دکمه‌ای بهینه‌سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده با ویژگی آنتی‌اکسیدانی از قارچ‌خوراکی (Agaricus bisporus) [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 55-78]

ک

  • کارایی درون‌پوشانی تولید نانوامولسیون های آب در روغن حاوی عصاره سیر و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، ضد میکروبی و رهایش مواد فرار آن [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 35-51]
  • کیتین مقایسه خواص رئولوژیکی نانوژل‌های نانوسلولز چوب، نانوسلولز باکتری و نانوکیتین [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 147-168]
  • کروماتوگرافی تاثیر وزن مولکولی و ترکیب آمینو اسیدی بر خصوصیات آنتی‌اکسیدانی اجزاء پپتیدی پروتئین هیدرولیز شده‌ی دانه کدو [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 39-58]
  • کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا تاثیر خاک تونسیل بر کاهش مقدار پاتولین در آب سیب [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 121-130]
  • کیک فرمولاسیون کیک فراسودمند با استفاده از آرد کینوا و بامیه و بررسی اثر آن بر قند خون بیماران دیابتی [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 1-15]
  • کنسانتره پروتئین باقلا اثر کنسانتره پروتئین باقلا و صمغ زانتان بر ویژگی‌های خمیرابه و کیک برنج [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 111-124]
  • کود شیمیایی نیتروژن دار سنجش میزان باقیمانده نیترات در گوجه فرنگی و انار و محصولات آنها با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 105-119]

گ

  • گیاه شوید کوهی کاربرد هیدروژل آلژینات برای ریزپوشانی ترکیبات فنولی و فلاونوئیدی عصاره گیاه شوید کوهی [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 91-109]
  • گوجه فرنگی سنجش میزان باقیمانده نیترات در گوجه فرنگی و انار و محصولات آنها با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 105-119]

ل

  • لیپاز بزغاله تأثیر به‌کارگیری آنزیم‌های لیپاز حیوانی بر توسعه لیپولیز پنیر سفید آب‌نمکی ایرانی طی نگهداری سرد [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 37-54]
  • لیپاز گوساله تأثیر به‌کارگیری آنزیم‌های لیپاز حیوانی بر توسعه لیپولیز پنیر سفید آب‌نمکی ایرانی طی نگهداری سرد [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 37-54]

م

  • مادون‌قرمز بررسی سینتیک خشک‌کردن قطعات هویج با‌استفاده از خشک‌کن ترکیبی مادون‌قرمز-بسترسیال [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 59-72]
  • ماست چکیده تأثیر آنزیم ترانس‌گلوتامیناز بر برخی ویژگی‌های ماست چکیده تهیه ‌شده از مخلوط شیر گاو و گاومیش [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 17-34]
  • مافین کاربرد ارگانوژل حاوی روغن هسته انگور و کارنوبا در تولید مافین [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 79-101]
  • مایکروویو اثر سامانه پیوسته فرآوری مایعات به روش مایکروویو بر خصوصیات کیفی آب پرتقال [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 89-104]
  • متاژنومیکس بررسی خواص ضدمیکروبی و مقاومت به آنتی‌بیوتیک‌ در جامعه میکروبی یک پنیر سنتی [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 131-146]
  • محصولات فرآوری سنجش میزان باقیمانده نیترات در گوجه فرنگی و انار و محصولات آنها با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 105-119]
  • محفظه‌های لوله‌ای چند لا ارزیابی ویژگی‌های کیفی خاویار فشرده تاس‌ماهی ایرانی (Acipenser persicus) پرورشی در بسته‌بندی محفظه‌ لوله‌ای [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 21-37]
  • مدیریت ریسک تجزیه‌وتحلیل حالت و اثر شکست (FMEA) برای شناسایی خطرات و ارزیابی ریسک در فرآیند تولید مالت [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 55-72]
  • مقاومت آنتی‌بیوتیکی بررسی خواص ضدمیکروبی و مقاومت به آنتی‌بیوتیک‌ در جامعه میکروبی یک پنیر سنتی [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 131-146]
  • موم کارنوبا کاربرد ارگانوژل حاوی روغن هسته انگور و کارنوبا در تولید مافین [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 79-101]
  • میوه آپونتیا بررسی ویژگی‌های رئولوژیکی و بافتی هیدروژل‌ هیبریدی حاوی ایزوله پروتئین آب پنیر- آپونتیا [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 125-139]

ن

  • نانوامولسیون مروری بر استفاده از نانوامولسیون‌ها در درون پوشانی ترکیبات زیست فعال: کاربرد آنها در غنی سازی و افزایش ماندگاری مواد غذایی [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 1-33]
  • نانو امولسیون تولید نانوامولسیون های آب در روغن حاوی عصاره سیر و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، ضد میکروبی و رهایش مواد فرار آن [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 35-51]
  • نانو‌ذرات ارزیابی بسته‌بندی فعال برپایه پلی‌اتیلن‌ترفتالات حاوی نانوذرات اکسید‌روی و دی‌اکسیدتیتانیوم بر ماندگاری مایونز [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 35-54]
  • نانوژل مقایسه خواص رئولوژیکی نانوژل‌های نانوسلولز چوب، نانوسلولز باکتری و نانوکیتین [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 147-168]
  • نانوسیال پیش‌بینی الگوی توزیع پارامترهای موثر بر ضریب انتقال حرارت نانوسیال در مبدل حرارتی پوسته و لوله با استفاده از دینامیک سیالات محاسباتی [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 17-35]
  • نیترات سنجش میزان باقیمانده نیترات در گوجه فرنگی و انار و محصولات آنها با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 105-119]

و

  • واژه کلیدی: کیک بدون گلوتن اثر کنسانتره پروتئین باقلا و صمغ زانتان بر ویژگی‌های خمیرابه و کیک برنج [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 111-124]
  • واژه‌های کلیدی: پخشینه لبنی بررسی تأثیر صمغ زانتان و آرد دانه چیا بر پایداری فیزیکی و خواص بافتی و رئولوژیکی پخشینه لبنی حاوی پودر سمنو [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 99-115]
  • واژه‌های کلیدی: مبدل حرارتی پیش‌بینی الگوی توزیع پارامترهای موثر بر ضریب انتقال حرارت نانوسیال در مبدل حرارتی پوسته و لوله با استفاده از دینامیک سیالات محاسباتی [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 17-35]
  • ویتامین ث اثر سامانه پیوسته فرآوری مایعات به روش مایکروویو بر خصوصیات کیفی آب پرتقال [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 89-104]
  • ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی بهینه‌سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده با ویژگی آنتی‌اکسیدانی از قارچ‌خوراکی (Agaricus bisporus) [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 55-78]
  • ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی تأثیر آنزیم ترانس‌گلوتامیناز بر برخی ویژگی‌های ماست چکیده تهیه ‌شده از مخلوط شیر گاو و گاومیش [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 17-34]
  • وقوع تجزیه‌وتحلیل حالت و اثر شکست (FMEA) برای شناسایی خطرات و ارزیابی ریسک در فرآیند تولید مالت [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 55-72]

ه

  • هیدروژل آلژینات کاربرد هیدروژل آلژینات برای ریزپوشانی ترکیبات فنولی و فلاونوئیدی عصاره گیاه شوید کوهی [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 91-109]
  • هیدروژل‌ هیبریدی بررسی ویژگی‌های رئولوژیکی و بافتی هیدروژل‌ هیبریدی حاوی ایزوله پروتئین آب پنیر- آپونتیا [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 125-139]
  • هیدرولیز آنزیمی بهینه‌سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده با ویژگی آنتی‌اکسیدانی از قارچ‌خوراکی (Agaricus bisporus) [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 55-78]
  • هسته خرما بررسی تاثیر رقم و روش استخراج بر فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره‌ هسته چند رقم خرمای استان بوشهر [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 1-16]
  • هویج بررسی سینتیک خشک‌کردن قطعات هویج با‌استفاده از خشک‌کن ترکیبی مادون‌قرمز-بسترسیال [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 59-72]